+36 70 660 6812 nikebestmasszazs@gmail.com

Masszázs szolgáltatások

Szolgáltatásaim

Lingam Masszázs

A lingam masszázs egy különleges technika, amit Japán orvosok fejlesztettek ki a tantra alapjait követve!

Yoni Masszázs

A yoni a teljes test átmasszirozása és az intim részek stimulálásával jár! A yoni masszázs egy intenzív technika.

Cleopátra Masszázs

A Cleopátra viszont sokkal speciálisabb esetekben ajánlott! Ha pl: valaki szexuális abuzus, erőszak és más sokk hatás átélése miatt nem tud örömet érezni, elérni!

Energetikai Nagykezelés+Masszázs

Teljes Test Relax Masszázs

Teljes Test Sport Masszázs

Masszázs csomagok

Intim masszázs férfiaknak és nőknek 60 perc

15.000-Ft.

Intim masszázs férfiaknak és nőknek 90 perc

20.000-Ft.

Energetikai nagykezelés+masszázs 90 perc

20.000-Ft.

Teljes test relax masszázs 40 perc

10.000-Ft.

Teljes test sport masszázs 40 perc

10.000-Ft.

Lingam Masszázs

A lingam masszázs egy különleges technika, amit Japán orvosok fejlesztettek ki a tantra alapjait követve! Az intim testrészt és annak környékét stimulálva külömböző pontokon megoldható és vissza fordítható sok szexuális probléma. Pl: merevedési problémák, túl gyors élvezés ( prekocitás ) nem tud elélvezni, nincs ejakuláció, szexuális vágy csökkenése, érdektelenség a másik nem iránt..... Rengeteg külömböző problémát lehet ezzel a fajta masszázsal orvosolni!
A lingam masszázsnál ha az ejakuláció bekövetkezik, mert nem feltétel, tulajdonképpen a végeredménye a női orgazmus átélése, ami hosszú és elnyújtott!

Női Masszázs

A hölgyeknek a Yoni masszázst és a kevésbé invaziv Cleopátra masszázst tudom ajánlani! A yoni a teljes test átmasszirozása és az intim részek stimulálásával jár! Ezáltal a test ujra tanítható, hogy átélhesse meg tapasztalhassa az orgazmus és az intimitás átélését!
A Cleopátra viszont sokkal speciálisabb esetekben ajánlott! Ha pl: valaki szexuális abuzus, erőszak és más sokk hatás átélése miatt nem tud örömet érezni, elérni! A test megtanítható ezáltal, hogy a lelki blokkok feloldódjanak, ezáltal a test is reagálni fog, hogy a szexualitás ne bűn, ne rossz élmény legyen hanem valódi feloldódás, megkönnyebbülés!
A teljes test maszirozásával és a felső test, a mellek bevonásával, kizárólag csak az intim testrészek körüli pontok tapintásával masszirozok! Nincs érintve a női szentély! Hisz ez nagyon fontos ilyen esetekben, hogy ne félelem legyen a kindulás, hanem nyugalom és bizalom amit egy bensőséges intim kapcsolat határoz meg!

Időpont foglalás: