+36 70 660 6812 nikebestmasszazs@gmail.com
Proffeszionális masszázs 25 éve

Rólam

Éld meg a vágyaidat

Gyógyuljl

A nevem Niké!

Intim masszázsal, lélek masszázsal, szeretet és érintés terápiával, reiki, chi-kung, prána nadi, metamorf masszázsal, láb, teljes test, fej masszázsal, reflexológiával, erotikus illetve mindenfajta technikával foglalkozom ami a szexualitást és az ő problematikáját érinti! Prosztata, yoni és cleopatra masszázs is elérhető! Elég széleskörű a gyógyitás amit végzek!
A szexualitás egy olyan tabu téma amiről senki nem akar beszélni és nem akar vele foglalkozni! Hisz eredendő bűnnek számit és annak a művelése és netán tán megélése vagy ne adj Isten élvezete tabu téma! Szégyen érzetet kelt az emberben, mert úgy gondolják, ezt tanulták, látták és nevelték beléjük, hogy bűnős dolgot cselekszenek!

Pihenés
Egyensúly
Feltöltődés
Boldogság

Mit akarok átadni?

A masszázs lényege amit àt akarok adni, az az, hogy megtapasztald a csodát amit a szexualitás nyújt! Könyedséget, boldogságot, szeretetet, örömet, felszabadultságot, hogy megéld a tested, megtapasztald, hogy nem bűn, a gyönyör amit érezhetsz! Ami testben, lélekben és fejben felszabadít minden negativitást és terhet rólad! Az igazi gyönyör elérése, az élvezet elnyújtása és az ejakuláció érzésének megsokszorozása! A yoni masszázs a hölgyek orgazmusának teljes átélését nyújtja, csak hölgyeknek! A Cleopatra szintén a hölgyek privilèguma de itt csak az intim testrész környékét és a melleket érintem finom mozdulatokkal és teljes testet àtmasszirozva! Ez a technika képes a lelki blokkok oldására! A kedves férfiak pedig élvezhetik az összes többi szolgáltatást!
Azért gyere hozzám, hogy jól érezd magad! Adj magadnak én időt!

Relax

Miért Csinálom?

A masszázs lényege amit àt akarok adni, az az, hogy megtapasztald a csodát amit a szexualitás nyújt! Könyedséget, boldogságot, szeretetet, örömet, felszabadultságot, hogy megéld a tested, megtapasztald, hogy nem bűn a gyönyör amit érezhetsz!

Ami testben, lélekben és fejben felszabadít minden negativitást és terhet rólad! Az igazi gyönyör elérése, az élvezet elnyújtása és az ejakuláció érzésének megsokszorozása! A yoni masszázs a hölgyek orgazmusának teljes átélését nyújtja, csak hölgyeknek! A Cleopatra szintén a hölgyek privilèguma de itt csak az intim testrész környékét és a melleket érintem finom mozdulatokkal és teljes testet àtmasszirozva! Ez a technika képes a lelki blokkok oldására! A kedves férfiak pedig élvezhetik az összes többi szolgáltatást!
Azért gyere hozzám, hogy jól érezd magad! Adj magadnak én időt!